.
 
Atalante - Sports for  Everyone

Wedstrijd kosten

We willen graag alle RG selectieleden op de hoogte stellen van ons betalingsbeleid met betrekking tot deelname wedstrijden.

Reguliere plaatsingswedstrijden

Individueel, duo, groeps

Er wordt betaallink gecommuniceerd per mail in lijn met de gepubliceerde betalingskalender

Finale wedstrijden

Kosten worden betaald door de vereniging 

Wedstrijden buiten reguliere circuit

Er wordt betaallink gecommuniceerd per mail in lijn met de gepubliceerde betalingskalender


Houd er rekening mee dat de inschrijfgelden voor de reguliere plaatsingswedstrijden en wedstrijden buiten reguliere circuit moeten worden voldaan volgens de door ons gepubliceerde betalingskalender. We zullen deze kalender tijdig bekendmaken, zodat je ruim van tevoren op de hoogte bent van de betalingsdeadlines. 

Zorg ervoor dat je de betalingen tijdig verricht, zodat je deelname aan de wedstrijden gegarandeerd is.
Daarnaast willen we je informeren dat alle kosten die verband houden met de finalewedstrijden volledig voor rekening van de vereniging komen. We willen onze deelnemers graag de kans geven om te schitteren in de finales, zonder zich zorgen te hoeven maken over extra kosten.

Buiten de inschrijfkosten zijn er geen additionele kosten (vb begeleidingskosten) die worden doorbelast bij deelname aan wedstrijden.

Bij Atalante streven we ernaar om de turnervaring voor al onze deelnemers zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als je nog vragen hebt over de betalingsprocedure of andere aspecten van onze wedstrijden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram