.
 
Atalante - Sports for  Everyone

Leiding Atalante Sport

Ons team

Killianne

Killianne

Positie Coach

Over Ritmische gymnastiek (RG) is mijn passie, omdat het een mooie sport is om naar te kijken én omdat de oefeningen op muziek en met verschillende materialen worden uitgevoerd. Als 4-jarig meisje kwam ik al in aanraking met deze prachtige sport, doordat mijn moeder hierin lesgaf. Tot mijn 17e jaar was ik actief als gymnaste. Op mijn 15e startte ik met de opleiding Ritmische Gymnastiek Assistent niveau 2 en heb vervolgens mijn licentie als Ritmische Gymnastiek Leider niveau 3 behaald. Ook heb ik deze cursus zelf mogen geven. Nadat ik vele jaren lesgegeven heb bij diverse verenigingen, vind ik het fantastisch om nu actief te zijn als ervaren RG-trainster en -jurylid bij Atalante Sport. Hier train ik meisjes op meerdere niveaus en geef ik aan de jonge kinderen lessen van het nijntje Beweegdiploma. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Kortom, lesgeven ligt mij na aan het hart!

Chihiro

Chihiro

Positie Coach

Over Persoonlijk vind ik ritmische gymnastiek één van de mooiste sporten die er bestaan. De manier van bewegen en alle materialen die voorbij komen in de sport vond ik als kind altijd al fascinerend. Als 6-jarige ben ik zelf begonnen met ritmische gymnastiek in de selectie. Nadat ik deze sport jaren met veel plezier heb beoefend, heb ik uiteindelijk toch besloten om te stoppen en training te gaan geven. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het assisteren bij de recreatie en daarna doorgestroomd naar het assisteren bij de selectie. In 2021 heb ik mijn eerste licentie, Ritmische Gymnastiek Assistent niveau 2, gehaald en in 2022 Ritmische Gymnastiek Leider niveau 3. Hierdoor mag ik ondertussen ook zelfstandig les geven aan verschillende groepen. Ook heb ik mijn jurybrevet niveau 3, wat betekent dat ik mag jureren bij de tweede divisie wedstrijden. Sinds dit seizoen heb ik onze vereniging mogen uitbreiden naar Rhoon, waar ik ben begonnen met een nieuwe les Mixed Gymnastics. Naast het lesgeven bij Atalante, assisteer ik ook nog bij verschillende circuslessen.

Kim

Kim

Positie Assistent Coach

Over Hoi! Ik ben Kim, ik ben 15 jaar oud en zit op dit moment in 3vwo op Portus Groene Hart en ik woon samen met mijn ouders in Barendrecht! Ik begon op mijn 9e met ritmische gymnastiek na ongeveer 4 jaar turnen. Ik heb er altijd veel plezier in gehad, door de hechtheid van de groep! In 2021 heb ik moeten stoppen door een blessure, maar in juni 2022 ben ik assistent-coach geworden in Ritmische Gymnastiek! Naast assistent-coach in ritmisch gymnastiek, dans ik ook 1 uur in de week. Ik hoop dat ik de meisjes hetzelfde plezier kan laten ervaren in deze mooie sport als dat ik het heb!

Xarenely

Xarenely

Positie Assistent Coach

Over Ik hou van Ritmische Gymnastiek, omdat het laat zien dat je heel veel kunt doen en leren in een sport. Het is ook een heel gevarieerde sport, waardoor het nooit verveelt. Ik begon aan deze sport toen ik 7 jaar oud was en het is door de jaren heen echt mijn passie geworden. Van mijn 10e tot 13e jaar nam ik deel aan de eerste divisie, waar ik nóg meer heb geleerd en ervaring heb opgedaan. Ik heb bijvoorbeeld ook deelgenomen aan internationale wedstrijden en vriendschappelijke trainingen. Toen ik eenmaal stopte als gymnaste, wilde ik graag op een andere manier betrokken blijven. Daarom ben ik assistent-trainster geworden en geef ik al geruime tijd met heel veel plezier les aan gymnasten van verschillende niveaus. Ik hoop nog meer mensen te laten kennismaken met en genieten van deze mooie en unieke sport!

Tess

Tess

Positie Coach

Over Ik vind Ritmische Gymnastiek een hele mooie en sierlijke sport. Het op muziek bewegen met of zonder materialen vind ik een van de leukste dingen om te doen. Op 6-jarige leeftijd werd ik voorgesteld aan deze sport en vanaf dat moment was ik verliefd. Nadat ik de sport ongeveer tien jaar zelf heb beoefend, heb ik besloten, met pijn in mijn hart, om ermee te stoppen en mijn passie te delen door training te gaan geven. Ik mocht (in coronatijd) gelijk in het diepe duiken door met online lessen mee te helpen en uiteindelijk buiten lessen te geven bij de selectie. Dit vond ik zo leuk dat ik besloot om mijn licentie tot Ritmische Gymnastiek Assistent niveau 2 te halen. Daarna ben ik direct doorgestroomd om mijn licentie Ritmische Gymnastiek Leider niveau 3 te halen.


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram